Kötelező biztosítása a SIGNAL Biztosítónál van? Amennyiben igen, az alábbi adatok bármelyikének megadásával itt rögtön megtekintheti évfordulós díját!

 
Kérjük adja meg biztosítási szerződésének kötvényszámát, amelyet a biztosítási kötvényen, a befizetési csekken, a díjigazoláson, vagy a zöldkártyán is megtalál.
 
 
 
 
Biztosítás éves díja:
Biztosítás fizetési ütem szerinti díja:  
Éves baleseti adó:  
Gyakoriság szerinti baleseti adó:  
Bonus-malus besorolás:
Évforduló:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megfigyelési időszak a biztosítási évfordulóig tart, de fenti bonus-malus besorolása az évforduló előtt 60 nappal érvényes adatok alapján került megállapításra. Ezért a fent jelölt bonus-malus fokozata és a jövő évi díja, valamint ennek következtében a jövő évi baleseti adó összege csak tájékoztató jellegű. Amennyiben a megfigyelési időszak végéig szerződésére még kárkifizetés történne, úgy a bonus-malus fokozata a jogszabálynak megfelelően módosulna, s ennek következtében a fent megadott díj és a baleseti adó is változna. A biztosítási szerződésre vonatkozó szabályozást a 2009. évi LXII törvény tartalmazza, amelyet itt a kötelező-felelősségbiztosítási feltétel és ügyféltájékoztatónk részeként megtekinthet.